Koje su najbolje web stranice za e-trgovinu za kupovinu ili prodaju knjiga?

0

 

Nepotrebno je reći da su knjige jedan od najboljih medija koji će vas prenijeti u svijet znanja, bez obzira o kojoj se vrsti knjiga radi. Dakle, tražite li stranice koje vam mogu ponuditi najbolje knjige po najboljim mogućim cijenama? Ako je tako, do sada ste sigurno shvatili da je s toliko web stranica za e-trgovinu koji se pojavljuju svaki dan, traženje najboljeg mjesta za online kupovinu knjiga težak zadatak. Stoga, kako bismo vam olakšali zadatak, ovdje je sastavljena lista web stranica koje će vam pomoći da donesete informiranu odluku o kupovini i prodaja knjigama.

Amazon
Prvobitno započeta kao online knjižara, ova web stranica vam nudi širok izbor knjiga u različitim kategorijama kao što su humor, akcija i avantura, fikcija, ljubavna priča itd. Bez obzira da li tražite bezvremenske klasike ili knjige za takmičarske ispite, možete pronađite ga na Amazon.in.

Štaviše, možete suziti izbore i učiniti pretragu praktičnijom jer možete pretraživati po žanru. Osim običnih knjiga, tu su i besplatne e-knjige i audio knjige koje možete preuzeti i slušati radi boljeg učenja.

Opet, također možete osigurati knjigu koju želite kupiti i ona će vam biti dostavljena na kućni prag, nakon što bude objavljena. Šta može biti lakše od ovoga, zar ne? U rasponu od vodiča za učenje za inženjerstvo i knjiga priča za djecu do knjiga o istoriji i vodiča za medicinu, Amazon ima knjigu za vas zasnovanu na vašoj istoriji pregledavanja i kupovine. Također, nudi jednostavnu i besplatnu opciju popisa koja vam pomaže u prodaji svojih artikala bez napora.

Flipkart
Sa bazom podataka koja obuhvata više od milion naslova, Flipkart je danas jedan od najvećih onlajn prodavaca knjiga u industriji e-trgovine. Možete jednostavno pregledati bazu podataka i kupiti knjigu po svom izboru uz poseban popust. Počevši od popularne fikcije do publicistike, ovdje možete pronaći sve. Također, možete izvršiti uplatu putem sigurne obrade plaćanja.

Paytm
Paytm je jedna od najpopularnijih indijskih web stranica za e-trgovinu koja je započela kao web stranica za plaćanje računa i punjenje mobilnih uređaja. Međutim, sada prodaje gotovo sve, počevši od odjeće i mobitela do laptopa i knjiga. To je platforma koja nudi knjige po pristojnim cijenama.

Bez obzira da li tražite neke beletristike ili knjige za prijemne ispite, Paytm vam nudi široku lepezu toga. Imaju sve što vam je potrebno da se pripremite za prijemne ispite, bilo da je to priprema za državnu službu, ispit za stipendiju, opšte studije itd. Sve možete pronaći pod jednim krovom po pristupačnim cijenama. Tim nastoji isporučiti proizvode i usluge visokog kvaliteta kako bi vam pomogli da uživate u personaliziranom iskustvu kupovine.

Snapdeal
Dakle, radujete li se preživjeti kroz smrtonosnu magiju Harryja Pottera ili uživati u vožnji toboganom transformacije s Gospodinom Šivom? Snapdeal vam nudi sve. Bilo da želite kupiti Harryja Pottera ili Immortals of Meluha, ovo je odlična platforma za kupovinu.

Ovo je jedna od najvećih platformi sa bazom podataka od više od sto hiljada knjiga za odabir knjige po svom izboru. Možete kupiti knjige za takmičarske ispite i dobiti prednost u odnosu na druge. Takođe, ne morate da brinete ako ne znate za knjigu. Možete pročitati recenziju, naručiti je online i dobiti je na kućnom pragu.

IndiaBookStore
Ova web stranica olakšava vaš proces pretraživanja i pomaže vam da lako kupite svoju omiljenu knjigu. Nema višestrukog otvaranja prozora što kao rezultat štedi vaše vrijeme. Također, možete pretraživati ogromnu kolekciju knjiga i upoređivati cijene kako biste dobili najbolju.

Bookadda
BookAdda, još jedna online knjižara koja vam nudi kolekciju od preko 1,30,00,000 najboljih autora po odličnim cijenama. U rasponu od beletristike i publicistike do knjiga misterija i takmičarskih ispita, nude sve što možda tražite.

Ova internet prodavnica ima široku kolekciju knjiga za različite potrebe i ukuse. To je jedna od najvećih internet knjižara i ima čitav niz knjiga u različitim kategorijama kao što su biografije, sport i igre, beletristika i ne-fikcija, akademska i profesionalna itd. Takođe, nude brzu isporuku koju podržava proaktivna korisnička podrška.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *