Top 5 kamers om te renoveren in uw huis

 

1 | Keukens

De meest populaire renovatie is (en zal waarschijnlijk in de nabije toekomst zijn) uw keuken. Keukens zijn overal het middelpunt van huizen geworden. U kunt de kwaliteit en waarde van uw woning drastisch verbeteren door eerst deze kamer te renoveren. Er zijn talloze manieren om uw keuken te verbeteren, dus overweeg om de stijl van uw kasten bij te werken, een eiland toe te voegen, een upgrade uit te voeren naar stenen werkbladen en nieuwe tegels.

2 | Kelders

De meeste kelders zijn onafgewerkt in nieuwbouwwoningen. Vaak zijn er alleen buitenmuren gebouwd voor isolatiedoeleinden en een technische ruimte. Het renoveren van uw kelder is een geweldige manier om uw leefruimte in uw huis uit te breiden. Overweeg om een entertainmentkamer, een logeerkamer, badkamer of zelfs een wijnkamer toe te voegen! Ons ontwerpteam richt uw souterrain zolderkamer verbouwen graag in zoals u dat wilt.

3 | Badkamers/suites

Net als keukens, veranderen badkamerstijlen om de paar jaar en als je nog steeds tapijt in je badkamer hebt, moet je renoveren! Douches zijn er tegenwoordig in een grote verscheidenheid aan stijlen. Op tegels gebaseerde douches met glazen deuren zien er erg mooi uit. Het upgraden van uw toilet kan de waterefficiëntie van uw huis verbeteren. Overweeg een upgrade naar een eigentijdse ijdelheid met stenen werkbladen, een moderne gootsteen en nieuwe kranen/armaturen.

4 | Slaapkamers

Ze zijn een privé en persoonlijke ruimte in je huis. Waarom zou u uw slaapkamer niet renoveren om zo goed mogelijk aan uw ontspanningsbehoeften te voldoen? Denk aan ingebouwde planken en opbergkasten, inloopkasten of een doorgang naar een ensuite. Door de vierkante meters van de kamer uit te breiden, krijgt u wat extra ruimte om de toegankelijkheid te vergemakkelijken. Het integreren van een “Jack and Jill”-badkamer tussen twee slaapkamers is geweldig voor mensen met kinderen.

5 | Kasten

We denken niet vaak aan het renoveren van kasten, maar eenvoudige verbeteringen kunnen de opslag verbeteren. Kasten zijn er in verschillende stijlen. Inloopkasten kunnen worden aangepast aan uw kleding en sieraden. Door een inloopkast toe te voegen aan je slaapkamer wordt het leven een stuk eenvoudiger. Gang- en foyerkasten kunnen worden verbeterd met ingebouwde planken en kasten voor jassen, schoenen en al uw linnenopslagbehoeften.

Eervolle vermelding – Outdoor Living Spaces

OK, eerlijk gezegd, dit is niet bepaald een “kamer”, per se, maar we wilden het opnemen omdat de populariteit van dit gebied explodeert als het gaat om verbeteringen aan het exterieur van het huis. Overweeg om buitenverwarmers op gas te plaatsen (stel je die koude winters in Calgary en Edmonton voor, behalve dat je gezellig buiten bent op je verwarmde terras), prachtige Kayu-terrassen, vergezeld van moderne glazen balustrades en zelfs een televisietoestel voor buiten!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *